Arkitekter

Samarbejde med Arkitekter

Hos anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen har vi stor erfaring i at samarbejde med små og store arkitektvirksomheder omkring etablering af nye grønne områder til både private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi har kapaciteten og erfaringen til at varetage alle former for licitationsopgaver, omfattende belægningsopgaver i forbindelse med nye domiciler samt anlægsopgaver, der indebærer alt fra beplantning, flisearbejde og gårdrenovering til opsætning og installation af vandsten og belysning.

Det gode samarbejde i højsædet

Når vi løser opgaver for arkitektvirksomheder, er der altid stor fokus på, hvordan vi bedst og hurtigst kommer i mål med projektet. Vi søger altid, at oprette og bibeholde en tæt dialog med arkitekten og bygherren, da det giver de bedste forudsætninger for en veludført opgave.

Hos E. Stein Frandsen har vi stor faglig kompetence, når det gælder større anlægsopgaver. Men vi er meget opmærksomme på, ikke at påtage os opgaver som vi ikke mener, at vi kan løse til alles tilfredshed. Vi vil meget gerne udfordres fagligt, men vi siger hellere ’Nej tak’, end at påtage os en opgave, hvor vi ikke er 100 % sikre på, at vi kan levere det ønskede resultat.

Hvad bringer E. Stein Frandsen til bordet?

 • Stor moderne maskinpark:
  Vi har en moderne maskinpark, der følger med udviklingen i branchen. Det betyder, at vi kan udføre mange forskellige licitationsopgaver og del- eller totalentrepriser koordineret og effektivt og altid til konkurrencedygtige priser.
 • Faglig garanti:
  Vi arbejder altid ud fra Landforeningens normer, og vi er således underlagt særlige kvalitetskrav. Vi yder altid et års garanti for sætninger i befæstelser, ligesom der ydes garanti for planternes vækst i vedligeholdelsesperioden. Vi anvender udelukkende kvalitetsvarer i henhold til Dansk Planteskoleforenings bestemmelser.
 • Ankenævn:
  Vores arbejde er omfattet af ankenævn og garantifond. Det betyder, at vores kunder altid kan henvende sig til Ankenævnet, hvis de, mod forventning, er utilfredse med et stykke arbejde, prisen eller hvis der ikke kan opnås enighed om en tvist. Garantifondens Ankenævn er en god kundebeskyttelse både fagligt og økonomisk.
 • Underentreprenør:
  Vi har et stort netværk af meget kvalificerede og betroede underentreprenører der bl.a. løser opgaver i forbindelse med vognmandskørsel, bortkørsel af jord- og haveaffald og levering af grus og sten.

Vi er altid interesseret i at blive kontaktet i forbindelse med store og små projekter og licitationer. Så når du ønsker en professionel erfaren anlægsgartner med stor erfaring i projekt- og licitationsarbejde, kontakt anlægsgartner E. Stein Frandsen på tlf. 65 94 37 50 eller info@steinfrandsen.dk.