Boligforeninger

Anlægsgartner til Boligforeninger

Hos anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen har vi mange års erfaring med at varetage diverse anlægsopgaver for boligforeninger. Vi kender vigtigheden af, at omgivelserne omkring boligforeningen er smukke og velholdte. Det betyder meget både for beboerne, og når nye potentielle indflyttere skal tiltrækkes, at de ydre rammer er velholdte og tiltalende.

“Vi kommer gerne forbi jer i Odense og på resten af Fyn”

Opgaver vi varetager for boligforeninger

De opgaver vi traditionelt løser for boligforeninger spænder vidt. Vi arbejder med alt lige fra istandsættelse af fraflytterhaver til vedligeholdelse af de grønne fællesarealer.
Vi kan også løse opgaver indenfor:

  • Belægning – skal der lægges fliser eller sten til stier eller parkering, så er vi klar.
  • Belysning – til de grønne områder, så de bliver hyggelige og sikre at færdes i.
  • Såning af græsplæner – hvis græsset er slidt helt ned af fodboldspillere og glade soldyrkere.
  • Handicap løsninger – så gangbesværede og kørestole kan komme frem overalt, kan vi lave ramper o.a.
  • Sætte legepladser samt bord- og bænkesæt op, og lave en grillplads til de lune sommeraftner.

Har I andre ideer eller ønsker, lægger vi en anlægs plan hvor alt, såvidt muligt er tilgodeset, så lejerne bliver glade for området og bruger det.

Vi varetager både større og mindre opgaver, for en bred vifte af boligforeninger af forskellig størrelse, og vi laver gerne en fast aftale, hvor vi sørger for vedligeholdelsen af de grønne områder.

“Lykken er blomster og grønt lige uden for vinduet”

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

I er altid velkomne til at kontakte os, når I ønsker en professionel erfaren anlægsgartner, der kan give ny inspiration og udføre anlægsarbejde for din boligforening. Kontakt anlægsgartner E. Stein Frandsen på tlf. 65 94 37 50 eller info@steinfrandsen.dk, så skræddersyer vi et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde og vedligehold, der passer til din boligforenings ønsker og behov.