Belægningsarbejde

Hos Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen har vi i mere end 30 år udført en bred vifte af belægningsopgaver for både private, erhverv samt store og små boligforeninger. Vi har opbygget en stor knowhow og erfaring inden for området og har kapaciteten til at også varetage de større opgaver.

“Vi lægger vægt på en effektiv koordinering, så opgaven løses både grundigt og effektivt”

Vi udfører bl.a.:

  • Stier
  • Parkering
  • Reparationer
  • Udvidelse af stiarealer
  • Trapper og støttemure

Vi kommer gerne forbi og ser på boligforeningens område, så vi kan give en professionel rådgivning omkring jeres belægningsarbejde opgave. Da vi kører i Odense og på resten af Fyn, kan vi kigge forbi indenfor en time, såfremt vi har en ledig gartner i en bil.

Hos E. Stein Frandsen har vi en velassorteret vognpark, så transport af materialer er med i det tilbud, som I får på belægningsarbejde opgaven. Har I flere opgaver, vil det være en fordel at samle dem, så vi kan hente alle materialerne på en gang.
Jeres garanti for veludført arbejde ligger i vores medlemskab af danske anlægsgartnere.

Hvad med de gangbesværede – når der planlægges belægningsarbejde

Når I skal have lavet nyt belægningsarbejde, kan det være en fordel at inkludere de svage borgere i planlægningen. Mange har besvær med at gå og en del bruger kørestole eller rollator. At give dem plads og mulighed for også at kunne nyde de grønne områder og komme nemt ind og ud af bygningerne, vil bidrage til et godt miljø og glade lejere. Mødre med barnevogne vil også få det nemmere, hvilket gør boligerne attraktive for børnefamilier.

Glatførebekæmpelse

Udfører vi også og med et flot nyt belægningsarbejde i form af stisystemer eller parkering, vil vi passe godt på. I kan booke os allerede nu, så vi er klar til at rykke ud når det bliver nødvendigt. Læs mere om denne tjeneste her – glatføre nej tak.

Kontakt os for at booke et møde om jeres belægningsarbejde

Kontakt Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen for indhentning af et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde.