Vedligeholdelse og pleje af grønne områder

Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen har i mere end 30 år oparbejdet en stor erfaring inden for pleje og vedligeholdelse af grønne områder for en bred vifte af boligforeninger. Fælles for dem alle er vigtigheden i at have nogle velholdte udendørsarealer.

Vi har en stor maskinpark til rådighed. Det betyder, at vi effektivt kan pleje de grønne områder, ligesom vi kan sikre en effektiv udførsel og koordinering af opgaven. Vi tilbyder pleje af grønne områder i Odense og på resten af Fyn, så mangler jeres grønne områder en kærlig hånd fra en professionel anlægsgartner, så kontakt os for et tilbud.

Hvorfor er det vigtigt med pleje og vedligehold?

Det er vigtigt for boligforeningen, at dens grønne områder tager sig flot ud. Velholdte grønne områder er behagelige for beboerne, og gør boligforeningens lejligheder til et attraktivt sted at bo og ikke mindst flytte til.
Det er også en ide at overveje på handicapvenlige løsninger når de grønne områder skal planlægges. Især gangbesværede og kørestole har det ofte svært med moderne områder. Gør alle beboerne glade og tag det med i designet.

Få en fast plan for pleje af grønne områder

Vi udarbejder gerne plejeplaner til haver og grønne arealer. Derved ved både kunden og vores medarbejder, hvilke arbejdsopgaver der skal udføres. Det betyder også, at kunden og vi går mod et og samme mål og resultat med anlægget.

“Husk, at I også kan få en fast aftale omkring glatførebekæmpelse”

Kontakt os for en fast aftale omkring vedligehold af boligforeningens arealer.

Vi sammensætter et tilbud om pleje af grønne områder, som matcher det behov og ønsker, I måtte have.