Erhverv

Anlægsgartner for Erhverv og virksomheder

Hos anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen udfører vi en bred vifte af anlægsopgaver for både store og små virksomheder. Nøgleordene er stabilitet, professionalisme og høj kvalitet i såvel materialer som i det færdige resultat. Vi er meget fleksible, og udfører anlægsarbejde på hele Fyn.

Vi varetager mange opgaver for virksomheder

De anlægsopgaver vi løser for de fynske erhvervsvirksomheder, er meget mangfoldige og spænder lige fra flisearbejde, pleje af grønne områder, snerydning og glatførebekæmpelse, opsætning af vandsten til udarbejdelse af haveplaner og total etablering og beplantning af såvel nye som ældre haver og arealer. Også beskæring, fældning og stubfræsning er en naturlig del af de opgaver vi løser.

“Vi har stor respekt for vore erhvervskunder og deres virksomhed – vores arbejde er ofte virksomhedens ansigt udadtil”

Når vi udfører større og mindre anlægs- eller vedligeholdelsesopgaver for de fynske virksomheder, lægger vi stor vægt på at tilrettelægge opgaven, således at den udføres effektivt og til mindst mulig gene for virksomheden.

Kontakt os

Når du ønsker en professionel og erfaren anlægsgartner, der kan give dig og din virksomhed ny inspiration til anlægsopgaver i og omkring din virksomhed, så kontakt anlægsgartner E. Stein Frandsen på tlf. 65 94 37 50 eller info@steinfrandsen.dk. Så skræddersyer vi et uforpligtende tilbud, der passer til din virksomhed, dine ønsker og dine behov.