Belægningsarbejde

Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen har stor erfaring med, at arbejde med belægning for erhverv. Ofte drejer det sig om større belægningsopgaver, som fx parkeringsanlæg, indgangsareal til dagligvarebutikker m.m. Belægningsarbejdet kan udføres i flere forskellige natur- og beton materialer. Er der tvivl om hvilke materialer, der vil være optimale, bidrager vi med faglig rådgivning omkring mulighederne.

Transport af materialer til arbejde med belægning erhverv

Vi har en stor maskinpark med maskiner, der følger med udviklingen. Dette gør, at vi kan udføre mange opgaver hurtigere og nemmere og dermed til konkurrencedygtige priser. Ligesom vi har kapaciteten til at udføre alle typer af arbejde med belægning til erhverv af større omfang i Odense og på Fyn.

Vi benytter underentreprenør til bl.a. vognmandskørsel / lastbiler til bortkørsel af jord-/ haveaffald og levering af grus, sten osv. Derudover har vi et godt samarbejde med elektrikere til udendørs belysning samt tømrer, hvis der er behov for det.

Vi udfører bl.a. arbejde med belægning til erhverv:

  • Stier
  • Parkering
  • Opretning
  • Reparation
  • Stiarealer
  • Støttemur
  • Trapper

 Erhvervsarbejde med belægning

Belægningsarbejde erhverv kræver kompetente fagfolk, som lægger vægt på et grundigt udført arbejde. Fra bearbejdelse og planering til lægning af sten. Udføres opgaven korrekt efter de gældende anvisninger, vil belægningsarbejdet fremtræde som en flot finish mange år frem.

“Grundigt arbejde fra bunden sikrer det gode resultat mange år frem”

Der er stor forskel på, om der er tale om en renovering, eller der skal lægges helt nyt. Drejer det sig om en eksisterende belægning, kan det ofte være pænere, og desuden mere økonomisk, at genbruge den gamle belægning, da den har det autentiske udseende. Vi rådgiver naturligvis ud fra den erfaring, vi har med lignende opgaver.

Få et tilbud på arbejde med belægning til erhverv

Kontakt os ang. belægningsarbejde erhverv og få et tilbud på udførsel af belægningsopgaven. Vi byder endvidere på licitationer, I er derfor også velkommen til at kontakte os i disse henseender.
Kig på vores inspirationsside for ideer til netop jeres virksomhed, og få lavet en plan for hele jeres udenomsareal, så det hele går op i en højere enhed. Før vi opstarter vores arbejde, er det muligt at få en haveplanlægning, som kan hjælpe med at se det færdige billede.

Leder du efter mere inspiration omkring belægningsarbejde til til boligforeninger