Fornyelse og effektivisering af udendørsarealer

Fornyelse og effektivisering af udendørsarealerne er både flot og effektiviserer virksomhedens processer. Er udendørsarealerne lavet rigtigt, kan det reducere virksomhedens omkostninger, da der ikke skal benyttes lang tid og mange kræfter på vedligehold.

Hos Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen har vi opbygget en stor viden og erfaring inden for effektivisering af udendørsarealer, så virksomheden får mest muligt ud af dem. Udendørsarealerne kan sagtens være indbydende og smukke samtidigt med, at de er funktionelle og lette at vedligeholde.

Få besøg og ideer

Vi har et godt øje for de forskellige muligheder, og vi kommer gerne ud på din virksomheds adresse, beser omgivelserne og giver inspiration og idéer til, hvordan arealerne kan fornys og udnyttes bedre.

“Få en gennemgang af virksomhedens udendørsarealer, det er helt uforpligtende”

Udnyt virksomhedens udendørsarealer

Hos E. Stein Frandsen kan vi tilbyde at lave en udenomsareal plan såfremt virksomheden ønsker at lave det nuværende areal design om. Vi har ekspertise i alt fra såning af græsplæner til at opsætte vandsøjler for at skabe harmoni i området.
Tager I hensyn til handicappede, har vi flere handicapvenlige tiltag som vil gavne virksomheden langt ud i fremtiden. Det sender også et signal til gæster og medarbejdere om omtanke og fremsynethed.

“Vi udfører opgaver i Odense og på Fyn”

Har virksomheden mange forældre med mindre børn, vil det at integrer en legeplads være guld værd, da forældrene så kan tage de små poder med på arbejde og underholde dem på en sund måde.
Er I en meget social virksomhed kan I overveje på at få en grillplads til sommerfesten eller hyggeaftner, hvor alle kan bidrage og få snakket sammen. I vores fortravlede verden er det svært at afse tid til at få snakket med alle kollegaerne, så det vil garanteret være et hit. Dertil skal nævnes at vi også sætter borde- bænkesæt op, så I ikke skal sidde på den flotte plæne.