Glatførebekæmpelse

Viste du, at snerydning er et lovkrav hos både erhverv og private?

Sædvanligvis vil tidsrammen for hvornår, der skal være ryddet sne være kl. 7 morgen (søndage kl. 8) til kl. 22 aften, men forskellige forhold kan dog ændre denne tidsramme. F.eks. ved biografer og restauranter, hvor der færdes mange mennesker efter kl. 22.00. Her skal ejerne gruse og salte også efter dette tidspunkt, ligesom der ved institutioner, der åbner før kl. 7 morgen, selvfølgelig bør være foretaget glatførebekæmpelse. Få en aftale med os, vi kører i Odense og på Fyn.

Retspraksis for glatførebekæmpelse

Efter lovens ord skal der altså ryddes med det samme. Heldigvis tolker domstolene ikke loven helt så firkantet. Retspraksis på området har givet en ca. tidsramme, inden for hvilken, man alt efter forholdene kan forvente, at grundejeren har ryddet og foretaget glatførebekæmpelse.

Sådan gør vi hos E. Stein Frandsen!

Glatførebekæmpelsesperioden er fra 1. nov. til 15. april, og i denne periode varetager vi gerne glatførebekæmpelsen for dig, så du ikke behøver bekymre dig om, om fortove og veje, ved din ejendom eller virksomhed, er korrekt ryddet og saltet/gruset.

  • Vi rykker ud til snerydning og saltning døgnet rundt – dette gælder ikke kun virksomheder men også private og offentlige institutioner, hvis dette ønskes.
  • Vi følger vejrforhold bl.a. gennem flere vejrstationer døgnet rundt og rykker ud, når vi vurderer det er nødvendigt og fornuftigt i forhold til nedbør og opholdsvejr.
  • Vi har over 40 års erfaring med glatførebekæmpelse for boligforeninger, virksomheder og private, og det er gennem et trygt og respektfuldt samarbejde.

“Vi fører vores kunder sikkert gennem vinteren”

Få et uforpligtende tilbud på glatførebekæmpelse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på glatførebekæmpelse. Så sørger vi for at få dig sikkert gennem vinteren og dine lejere eller medarbejdere også.

Kontakt Jakob Sørensen og hør mere om mulighederne. Vi råder over en moderne maskinpark, som gør at vi hurtigt og effektivt løser opgaverne.
Mobil: 28 87 37 56