Rådgivning

Få professionel rådgivning – helt uforpligtende

Kan I ikke “se skoven for bare træer”? Er mulighederne mange? Hvilken skal I vælge? Hvad er optimalt for jeres virksomhed? Få et par faglige øjne på virksomhedens omgivelser.

“Vi kommer gerne forbi jer i Odense og på resten af Fyn”

Få et uforpligtende besøg af os

Vi kommer gerne ud til jer og gennemgår virksomhedens arealer – helt uforpligtende. Lad os sammen se på jeres ønsker og få inspiration til den løsning, der matcher jeres virksomhed bedast.

“Er det svær at se skoven for bare træer?”

Vi giver også professionel rådgivning til boligforeninger som ønsker at forny udenomsarealerne, så de bliver flotte og brugervenlige for lejerne med f.eks. små hyggelige oaser til afslapning og hygge. Eller nye legepladser til børnene, så de kan muntre sig.

Alle muligheder er åbne, om det drejer sig om en virksomhed, offentlig institution eller boligforening – så kommer vi gerne forbi, his I bor i Odense eller på resten af Fyn, og vejleder og rådgiver om fordele og ulemper, ved jeres område. Vi vareetager gerne vedligeholdelsen af jeres grønne områder, så de altid står flot, og I som virksomhed altid har et præsentabelt udenomsareal.

Tænk på de handicappede

En overvejelse I bør have er, at få handicapvenlige løsninger sat op. Det giver et bedre miljø og viser at I har tænkt på alle. De ældre er ofte også glad for en rampe, da den er nemmere at komme op af. Vi levere selvfølgelig rådgivning på området, så I får de bedste løsninger.

Kontakt os så vi kan kigge forbi

Kontakt os i dag og lav en aftale. Vi har erfaring med planlægning af anlæg – belægning – stier – belysning – vand i haver – vedligeholdelse og pleje af grønne områder, så book dit uforpligtigende besøg nu!

Vil du vide mere? Læs om planer for udenomsarealer.