Udenomsareal plan

Få en plan for virksomhedens udenomsareal

Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen udarbejder færdige planer for virksomhedernes udenomsareal. Planen er inkl. plantelister samt forslag til belægning, grønne områder og rum i form af terrasse ved kantinen m.m.

Vi lægger vægt på, at planen for de grønne områder både skal matche virksomhedens ønsker og behov, samt det image, den ønsker at vise udadtil.

Der er mange muligheder for at afspejle virksomhedens værdier og kultur i de omkringliggende arealer. Er virksomhedens farver blå, kan dette fx være den gennemgående farve i arealerne, eller ønsker virksomheden at fremstå kreativ, kan arealet udformes med en “lille skæv vinkel” – mulighederne er mange.

“Hvad skal din virksomhed vise udadtil?”

Vi kommer gerne på virksomhedsbesøg

Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg og kigger på haven/arealerne sammen med virksomheden, hvor vi gennemgår ønsker og idéer. Dernæst kan vi vurdere hvor mange timer, der skal bruges til at udarbejde en tegning, fx 5-7 timer. Derved kan virksomheden selv tage stilling til, om den ønsker at benytte tilbudet.

Vælger kunden tilbudet, måler vi området/udenomsarealet op, tager notater om ønsker m.m., udfører en arealplan, en planteliste og en beskrivelse med materialevalg osv.

Kontakt os – vi kører ud i Odense og på Fyn

Kontakt Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen for mere information.