Offentlige inst.

Anlægsgartner til offentlige institutioner

Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen løser større som mindre opgaver for en bred vifte af offentlige institutioner over hele Fyn.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Stor moderne maskinpark: 
  Vi har en stor maskinpark, som vi altid holder up to date. Maskinparken giver os mulighed for altid at udføre vores mange opgaver koordineret og effektivt og dermed til konkurrencedygtige priser.
 • Faglig garanti: 
  Vi arbejder altid i overensstemmelse med Landforeningens normer, og vi er dermed underlagt særlige kvalitetskrav, som vi sætter en ære i altid at følge. Vi yder altid ét års garanti for sætninger i befæstelser, ligesom der ydes garanti for planternes vækst i vedligeholdelsesperioden. Vi anvender kun kvalitetsvarer i henhold til Dansk Planteskoleforenings bestemmelser.
 • Ankenævn:
  Det arbejde vi udfører, og de opgaver vi løser for offentlige institutioner, er omfattet af ankenævn og garantifond. Som forbruger kan man henvende sig til Ankenævnet, hvis man er utilfreds med et arbejde, prisen eller ikke kan forliges eller nå til enighed med anlægsgartneren. Garantifondens Ankenævn er en god kundebeskyttelse både fagligt og økonomisk.
 • Underentreprenør:
  Vi benytter underentreprenør til bl.a. vognmandskørsel /lastbiler til bortkørsel af jord-/haveaffald og levering af grus, sten osv.

“God koordinering og effektiv udførsel er vores fokus, når vi løser store licitationsopgaver”

Når du ønsker en professionel erfaren anlægsgartner, der kan give dig ny inspiration og udføre anlægsarbejde for din offentlige institution, så kontakt anlægsgartner E. Stein Frandsen på tlf. 65 94 37 50 eller info@steinfrandsen.dk. Så skræddersyer vi et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde, der passer til din offentlige institutions ønsker og behov.