Anlæg af have

Anlæg have i Odense og på Fyn

For nogle er drømmehaven grøn og funktionel med plads til leg, for andre blomstrer er haven et sted med klassiske bede med lavendel, roser og farverige løgplanter.

Anlæg af have Fyn

Hos anlægsgartner firmaet E. Stein Frandsen har vi stor erfaring med anlæg af haver. Det kan være anlæg af en helt ny have eller renovering af den gamle. Det er kun hvad du kan forestille dig i din have, og vores viden om hvilke planter som passer godt sammen, der sætter begrænsninger.

Som en ekstra sikkerhed for dig -som kunde- er vi medlem af Danske anlægsgartnere og du kan derfor benytte deres garantiordning.

Anlæg af have Fyn kan bestå af mange forskellige elementer. Er du i tvivl om, hvordan din haveoase skal se ud, har du altid mulighed for at få uforpligtende rådgivning fra en af vores professionelle havekonsulenter og få udarbejdet en unik haveplan.

Anlæg din have efter lyst og tid

Havens udformning afhænger i høj grad af både af ønsker, behov, interesse og tid. Mange elsker deres have, men har måske ikke tiden til at vedligeholde den. Man kan dog sagtens anlægge en smuk og spændende have med både blomster, stier og bede, uden at skulle bruge meget tid på at vedligeholde den – kontakt os, vi ved hvordan du får den have, der passer perfekt til dig og din familie.

Andre elementer til anlæg af din have

Syntes du at bede og planter er for trist i længden, så kan vi lægge stier, lave en lille dam eller trappe i den haveplan som vi vil arbejde efter i anlægning af din have. Mulighederne er mange og det er næsten kun din fantasi der sætter grænserne.

Kontakt os

Få et uforpligtende besøg af en af vores havekonsulenter. Ring til os på tlf 65 94 37 50, og få en masse gode ideer og tilbud på anlæg af have Fyn.

Vi udfører anlæg af have opgaver i Odense og på Fyn