Belægning

Vi har stor erfaring i at arbejde med både natur- og betonmaterialer og kan derfor bidrage med god faglig og kreativ inspiration til valgmulighederne. Se nogle af de opgaver indenfor arbejde med belægning til private, vi har lavet på vores inspirationsside. Vi er grundige når vi udfører din opgave, forarbejdet er i top og resultatet bliver lige som du ønsker det. Som en ekstra sikkerhed for dig – som kunde – er vi medlem af danske anlægsgartnere, hvor du er dækket af deres deres garantiordning.

Belægning til private udføres i Odense og på resten af Fyn

Belægningsarbejde privat kan bl.a. være til:

  • Indkørsel
  • Stisystem
  • Terrasse

Der findes mange typer belægning; belægningsklinker, brosten, chaussesten, natursten, betonsten, betonfliser, stigrus/slotsgrus, stenmel, perlegrus, skærver og træ. Alt efter hvad du vil have lavet, er der mange designs og muligheder for at skabe noget unikt i din have eller indkørsel.
Har du efterfølgende ikke tid til at fjerne ukrudt eller lave anden vedligeholdelse, gør vi det gerne for dig. Kontakt os for at høre om dine muligheder. Så kan du nyde resultatet med god samvittighed.

Inspiration og ideer til forskellige typer belægning hos private

Se mere om de forskellige muligheder på www.betonsten.dk. Så er du bekendt med de forskellige overflader på betonsten og –fliser, samt hvilke variationer, der kan forekomme.

Rådgivning og kontakt

Brug for rådgivning til anlæg af haven? – Få en af vore havekonsulenter på besøg. Du kan også booke et møde i vores form øverst på siden. Vi ser frem til at snakke med dig, om dine ideer og ønsker for din have og grund. Har du et erhvervsområde der skal bruge belægningsarbejde, så står vi også klar til denne opgave.

Hvad du ellers kan overveje på

Udover belægning til større områder, kan du kigge på trappe og støttemure for at finde yderligere ideer til din have.

Kontakt os ang. belægningsarbejde privat her