Græsetablering

Det grønne tæppe i haven, som bruges til både boldspil, leg og ophold, kan være en fryd for øjet og skabe en flot sammenhæng og kontrast til havens øvrige elementer. Græsetablering kan være både en sået græsplæne eller en af rullegræs, lad os se hvad der passer bedst til dig og din familie.

Vi kører overalt i Odense og på Fyn – lad os passe græsplænen

Græssåning:

Vi udfører jordbearbejdning, planering og græssåning på store og små arealer. Ved mindre arealer kan det nogle gange være en fordel at få lagt en tynd fiberdug ud over det ny såede græsareal, da det vil hjælpe med at holde på fugten og varme, som er de to hovedelementer, der får græsset til spire, derudover undgår man at græsfrøene flyver, og at fuglene spiser af dem.

Græsfrø spirer, når der er en vis varme og fugtighed i jorden og luften, derfor kan en nysået græsplæne tage kortere eller længere tid, før den færdige græsplæne er klar til brug, afhængig af årstid, græstype og vejrforhold.

Rullegræs:

Når vi lægger rullegræs ud, er alt forarbejdet det samme, som hvis vi skulle så græs.

“Vi føler næsten, vi kan trylle, når vi arbejder med rullegræs”

Visuelt har man et flot færdigt resultat samme dag, det koster så også noget mere. Man skal desuden huske, at rullegræs kræver stor pleje i form af vanding og kan først tages i brug, når rødderne har etableret sig. Græsetablering tager tid.

“En græsplæne kræver plejer. Har du ikke tid? Lad os gøre arbejdet for dig”

Læs mere om haveservice og vedligeholdelse.