Haveplanlægning

Få haveplanlægning og realiser dine ideer

Nogle gange kan det være svært at finde den røde tråd i sin have, og man kan bruge mange penge på at sætte planter forkerte steder og lave om i haven hele tiden. Derfor er det godt at få et par nye professionelle øjne til at se på haven, og hjælpe sig på vej til den rette løsning. Derfor tilbyder vi professionel haveplanlægning Fyn og Odense, i samråd med dig.

Haveplanlægning Fyn består oftest af en grundplanstegning, materialebeskrivelse og beplantningsliste med billeder og beskrivelse. Haveplanen gør det let at holde den røde tråd i haven, og du får et godt overblik, så alle planter placeres de rigtige steder.

På denne måde kan du se havens forandring på forhånd og visualisere, hvordan det rigtige resultat kommer til at se ud. Indhenter du tilbud fra flere forskellige anlægsgartnere, sikrer det også, at tilbuddene altid indeholder det samme.

Når der laves haveplanlægning…

 • Planlægningsfasen starter altid med en dialog over telefonen, hvor vi vurderer, om det er et projekt, vi kan hjælpe med.
 • Herefter får du tilsendt, eller henter selv her på siden, et forberedelsesskema, som du skal udfylde, inden havetegningen påbegyndes. Skemaet består af en række spørgsmål, der er vigtige at udfylde så præcist som muligt, da det giver os de bedste forudsætninger, for at ramme dine ønsker. Du skal fx tage stilling til havestil, formål og elementer m.m., inden vi kommer på besøg, så vi kender dine visioner for haven.
 • Vi aftaler en tid, hvor vi tager en havegennemgang sammen, snakker om mulighederne og drømmene samt det udfyldte skema. Gennemgangen varer typisk 30 til 45 minutter, og derefter kan vi sige, hvor mange timer, der skal bruges til haveplanlægning samt udarbejdelse af din haveplan, og du kan takke ja eller nej til vores uforpligtende tilbud.

Vil du have udført haveplanlægningen?

 • En haveplanlægning udføres på A4 eller A3 papir, målestok 1:100 eller 1:200. Det er meget individuelt, hvad en haveplan koster, idet det kommer an på, hvor detaljeret du ønsker den, om der f.eks. skal være mange bede, en stor planteplan osv.
 • Prisen for udarbejdelsen af haveplanen er kr. 575,00 i timen inkl. moms.
 • En almindelig haveplan inkl. planteliste og materialebeskrivelse ligger oftest mellem kr. 2.800 og 4.600,00 inkl. moms.
 • Vi udfører også en råskitse med placering af bede, græs, belægning m.m., men uden plantelister osv.
 • Takker du ja til den aftalte pris, måler vi haven op, og vurderer de elementer i haven, som skal bestå.
 • Vi udarbejder en færdig haveplan inkl. planteliste og materialebeskrivelse og sender den med posten til dig. Derefter har du tid til at kigge tilbuddet grundigt igennem, og kan ringe og aftale et gennemgangsmøde.
 • Gennemgangsmødet foregår som oftest hos dig, men kan også finde sted hos os, hvis der er mange materialer, du ønsker at se osv. Mødet har en varighed af 30 minutter.
 • Skal der laves ændringer i haveplanen, er denne tid ikke medregnet i prisen.
 • Ændringer i haveplanen koster kr. 600,00 inkl. moms (meget små og få ændringer udføres dog uden beregning)
 • Haveplanen rettes til, og sendes til dig.

“Bestil et uforpligtende besøg vedr. haveplan og kom et skridt nærmere havedrømmen”

Haveplanlægning Fyn og Odense – få en haveplan til din have

Når du vil have en af vores havekonsulenter ud og se på din have, så kontakt anlægsgartner E. Stein Frandsen på tlf. 65 94 37 50 eller info@steinfrandsen.dk. Så skræddersyer vi et uforpligtende tilbud på en haveplan, der passer til din have, dine ønsker og dine behov.