Haveservice og vedligeholdelse

Få haveservice og nyd din have hele året

 

Kender du det? Ofte har du de bedste intentioner for haven, men det er ikke altid, de nødvendige ting bliver gjort i en dagligdag, hvor både arbejde og familie skal hænge sammen. Så er haveservice en god investering, ingen grund til dårlig samvittighed fordi plænen ligner en savanne eller hækken er på vej mod himlen.

Forestil dig så, at du altid kommer hjem til en velplejet have. Fredag eftermiddag skal du ikke tænke på at “tonse” bagved plæneklipperen eller kæmpe med stædigt og umedgørligt ukrudt. Alt dette har vi nemlig allerede ordnet for dig, så du kan læne dig tilbage og nyde en velplejet have. Derfor tilbyder vi haveservice og vedligeholdelse af din have i Odense og overalt på Fyn.
Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, som er din sikkerhed for veludført arbejde.

beplantning som del af haveservice Odense

Få en fast aftale om haveservice Odense

Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen tilbyder haveservice og vedligehold til private. Du har således mulighed for at få en fast aftale, hvor vi kommer og ordner din have, så ofte der er behov for det. Så behøver du ikke tænke på, om den er velholdt og hvor meget tid, du skal afsætte til den.

Vi kommer ud til dig og får en snak om den haveservice, du har behov for. Ud fra dette kan vi sammensætte en plejeplan, så du altid ved, hvilke opgaver vi udfører

for dig, og hvornår vi gør det.
Det aftales individuelt, hvad vi skal lave for dig. Det kan f.eks. være græsslåning og beskæring af træer. Nogle af vores kunder ønsker også, at vi kommer ud og planterer deres forskellige krukker, ordner blomsterbede mm.

haveservice odense inkluderer vedligeholdelse af hegn og hæk

“Med haveservice er din have i gode, grønne hænder”

Vil du høre mere om haveservice?

Kontakt os og hør mere om mulighederne for haveservice i Odense og på Fyn og vedligehold af din have. Vi sammensætter et godt tilbud til dig på opgaverne, der skal ordnes.

Haveservice Odense og overalt på Fyn – få vedligeholdelse af din have.