Jordprøver

Har du problemer med græsplænen? Gøder du, og hjælper det ikke? Har du bare totter og gult græs eller er det hele bare en gang smadder, som det er umuligt at spille fodbold eller ligge og tage sol på? Så kan vi hjælpe dig, så du får en flot græsplæne igen og vi passer den også gerne fremover.

Husk – vi ordner din græsplæne om du bor i Odense eller på resten af Fyn

Få taget en jordprøve

Løsningen kan være en jordprøve, der fortæller helt nøjagtigt, hvad du skal gøde med for at få en flot plæne igen. Vi foretager jordprøver og får derefter udarbejdet en gødningsplan til hele dit areal. En grøn og tæt græsplæne er flot, og det vi kan hjælpe dig med at få igen.

Ny græsplæne

Viser din jordprøve at din nuværende græsplæne er umulig at redde, så kan vi så en ny plæne eller lægge græsruller ud. Det kræver en del forarbejde som vi mestre og giver dig en ny flot plæne. Lige meget hvad resultatet af jordprøven bliver, vil der gå en del tid inden du og familien må benytte græsplænen igen.

Ring og få hjælp til din plæne

Kontakt Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen, når græsplænen er blevet grim at se på. Vi rådgiver dig, så der kommer liv i de grønne strå igen. Vent ikke ring eller skriv og få besøg.

Andre muligheder

Hvis din plæne er helt død, og vi skal så/lægge en ny, kan du overveje på at få anlagt en have som opfylder flere behov. Vores havekonsulenter rådgiver gerne om design af din have med græs, stier, evt. en terrasse og hegn. Du kan kigge på vores inspirations side og se hvad vi tidligere har lavet. Har du fundet noget helt andet, er vi friske på at lave det for dig.