Rådgivning/Havekonsulent

Få rådgivning af en professionel havekonsulent Odense og Fyn

Vores havekonsulent hjælper dig med at sætte billeder på din drømmehave.

Med vores havekonsulents store erfaring og ekspertise er dine muligheder utallige, når den nye have skal anlægges, eller hvis der skal laves nogle få, men vigtige, ændringer som et nyt bed, en ekstra terrasse eller nye frugttræer.

Hos Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen rådgiver vores professionelle havekonsulent dig, og hjælper med at sætte både ord og billeder på dine ønsker og visioner for din have. Vores havekonsulent kommer ud til dig i Odense og på Fyn, kontakt os og kom i gang med planlægningen.

Vi ved, at ingen rådgivning er ens. Visionerne for den fremtidige have afhænger ikke kun af smag, men også i høj grad af den livsstil, man har. Nogle gange skal haven være funktionel, og der skal være plads til, at børnene kan boltre sig på grønne arealer. Andre gange skal haven være nem at passe, da man ikke har tiden til at ”forkæle haven”. I nogle tilfælde er det en decideret prydhave, der skal anlægges, så er der plads til at kæle for hver enkelt lille detalje.

Du har måske et helt specifikt ønske til, hvordan din have skal se ud – eller måske er du kun helt sikker på, hvordan den ikke skal se ud. Uanset hvad, har vi idéerne der gør, at du får den have du drømmer om.

Få vores havekonsulent på besøg

Vores professionelle havekonsulent kommer gerne ud og gennemgår haven med dig. Efterfølgende tager I en snak om de tanker, du har gjort dig omkring din fremtidige have. Efter samtalen har havekonsulenten mulighed for at sammensætte en unik haveplan, så du visuelt kan se, hvor planter, nye stier, terrasser m.m. vil gøre sig godt både i forhold til sol og din boligs udformning.

Ved at få vores havekonsulent på besøg bliver du præsenteret for en helt anden måde at se på din haveplanlægning på. Ved at du får præsenteret din have på en helt anden måde gennem en professionels øjne åbner der sig en verden af muligheder. Havekonsulenten tager selvfølgelig både dine ønsker og havens udformning ind i betragtning, og byder ind med ideer som du måske ikke havde overvejet.

Vi tager udgangspunkt i dig

“At tale er at så, at lytte er at høste, som man siger, og det gør vi, når vi rådgiver dig”

I vores rådgivning tager vi altid udgangspunkt i din livsstil, smag, ønsker og behov, så vi inspirerer dig i den rigtige retning der er naturlig for dig. Det er naturligvis helt uforpligtende at få foretaget en gennemgang med en af vore havekonsulenter – det eneste du skal gøre er at kontakte os og booke en tid til en gennemgang af din have.

Se mere om udførslen af en haveplan her

Vores havekonsulenter kører i Odense og på resten af Fyn