Træfældning og stubfræsning

Hos Anlægsgartner E. Stein Frandsen har vi stor erfaring og en moderne maskinpark, der giver os de bedste forudsætninger for at løse alle opgaver inden for træfældning og stubfræsning. Som den professionelle virksomhed vi er, har vi både skadesforsikring og ansvarsforsikring, så din have er i sikre hænder, når du samarbejder med Anlægsgartner E. Stein Frandsen.

Vi udfører opgaver i Odense og på Fyn – ring!

Træfældning

Vi har en erfaren medarbejderstab med speciale i træfældning og topkapning. De kan løse meget besværlige opgaver i forbindelse med træfældning. Kan træet ikke lægges ned, anvender vi ofte vores lift, og er træfældningen for kompliceret eller decideret farlig pga. sygdom i træet eller pga. træets placering, har vi et tæt samarbejde med en specieluddannet ekspert.

Når træet er fældet, kan du vælge, at vi bortskaffer det, eller du kan beholde det. Vælger du at beholde træet, kan vi skære det op i håndteringsvenlige længder, der passer til brændeovnen.

Stubfræsning fyn

I vores moderne maskinpark har vi, maskinerne der kan udføre stubfræsning på både små og store stubbe. Vi bortskaffer gerne affaldet efter endt stubfræsning, og vi leverer og udlægger nyt muldjord i hullet hvis det ønskes.

Hvis du selv vil fjerne affaldet, er det vigtigt, at du er opmærksom på at få det hele med, for hvis du sår græs oveni affaldet, bliver græsset gult der, hvor træet har stået. Misfarvning kan også forekomme i mild grad, selv om alt affaldet er fjernet. Så skal du have udført stubfræsning på fyn, så gør brug af en ekspert.

“Som fagfolk gør vi jobbet skadefrit og er ansvarsforsikret”

Husk at 50 års vækst kan ødelægges på 50 sekunder. Tænk dig en ekstra gang om, før du vælger at fælde træet selv.

Kontakt os

Når du ønsker en professionel erfaren anlægsgartner, der sikkert og effektivt kan stå for topkapning, træfældning og stubfræsning, så kontakt anlægsgartner E. Stein Frandsen på tlf. 65 94 37 50 eller info@steinfrandsen.dk. Vi skræddersyer et uforpligtende tilbud, der passer til din have, dine ønsker og dine behov.