Trapper og støttemure

Trapper og støttemure i din have

Har du en ide om at en trappe eller et stendige vil give din have netop den atmosfære, som du ønsker. Hos anlægsgartner E. Stein Frandsen er vi gode til at inspirere i forhold til din have. Det er ikke alle trapper og støttemure som passer i en have. Derfor kommer vi gerne forbi og snakker muligheder og designs med dig, så du får noget der passer til haven og som gør at du og familien nyder haven endnu mere.

I menupunktet Inspiration kan du se eksempler på trapper og støttemure samt plantekummer vi har sat op i andre haver. Udvalget af materialer er stort, ligesom designs af trapper og mure variere meget. Se om noget falder i din smag, er din trappe eller støttemur der ikke, så kontakt os. Vi finder nye ideer spændende.

Trapper

Vi opbygger alle former for trapper. Vi lægger vægt på at udføre den nye trappe i materialer, der passer til huset og de øvrige belægninger.
Ønsker du en trappe i haven fordi den skråner meget, så ser vi gerne på det og giver dig et tilbud.
Det kan være alt lige fra et enkelt trin til en stor trappe i en have med niveauspring og specielt skåret trappetrin / flade til indgangsparti.

Støttemure og stendiger:

Støttemure og stendiger kan have flere forskellige funktioner men bruges oftest til at holde på jorden el. lign. ved store og mindre niveauforskelle.

Opsætning at støttemure kan være livsfarlige, hvis de ikke opsættes korrekt, da de kan falde ned over personer eller dyr. Derfor er det vigtigt at få et fagperson til at udføre jobbet. Vi kan også bygge plantekummer og haverumsopdelere op i f.eks. stendige, så det deler haven op.

“Kontakt os, vi giver dig inspiration til den flotteste løsning”

Kontakt anlægsgartner E. Stein Frandsen.

Vi kommer gerne forbi i Odense og overalt på Fyn og rådgiver samt udfører opgaver