Vand i haven

Opgaver løses i Odense og på resten af Fyn – kontakt os

Vand i haven kan laves på mange måder. Vandsten, hvor vandet risler ned over en natur kampesten eller en formet granitsøjle. Det kan også være et spejlbassin, en lille havedam eller en sø. Mange forbinder vand i haven med fred og idyl. Et åndehul hvor du kan lade bekymringerne forsvinde og nyde refleksionerne i en dam eller den sagte rislen fra et springvand.

“Vand i haven skaber et roligt miljø og afslappende stemning”

Det er vigtigt at finde løsningen, der passer til jer

Skal det være børnevenligt/sikkert, skal der være dyreliv i og omkring vandet, hvor skal det placeres for, at man kan se/høre det fra huset/terrassen?

Laver man et bassin for at have vand i haven, skal det helst anlægges lidt væk fra træer og buske, for at undgå nedfald af blade m.m.
Vil du have en prydhave eller en hvor der er små oaser, hvor du eller dine gæster kan nyde vandet i haven? Der er mange ting at tage stilling til.

Vi er medlem af danske anlægsgartnere hvilket giver dig – som kunde – en større sikkerhed for at opgaverne udføres korrekt, skulle der ske fejl vil DAG’s garantiordning være der for dig.

Vand i haven – kombineret med ..

Med vand i haven, om det så er en dam, et rislende vandfald kan det med fordel kombineres med stier, terrasser, bænke eller plantekummer. Du kan finde inspiration om alle emner her på siden. Vi kommer også gerne og rådgiver om anlæg og design af din have, så du får en flot total løsning. Har du allerede fundet den type vand i haven som passer dig, sætter vi det op og vedligeholder det gerne sammen med resten af din have.

Kontakt os

Går du og drømmer om vand i haven, så kontakt os – så rådgiver vi dig, om de forskellige muligheder ud fra dine ønsker.